Фирма за уеб дизайн и разработка на уеб сайтове

I-XPERTS & CREATIVE | фирмен профил

Уважаеми посетители,

Ние сме екип от специалисти и предлагаме услуги в областта на уеб дизайна и електронния маркетинг за фирми и физически лица. Предоставяме също и допълнителни интернет услуги като решения за B2C - B2B електронна търговия, програмиране на персонализирани кодове, уеб приложения, онлайн кампании (рекламни кампании в AdWords, Facebook, Twitter и т.н.) хостинг услуги, техническа поддръжка, препроектиране - повторно разработване на уеб сайт, решения за стратегии в социалните мрежи, интернет консултантски услуги и др...

Нашите 15+ години опит в осъществяването на съвременни уеб решения, изграждане на онлайн общности и предоставяне на услуги по е-маркетинг - уеб маркетинг, в съчетание с нашите много ниски и конкурентни цени, Ви помагат да решите кой ще бъде най-добрият, идеален IT партньор за Вашата фирма.

Наред с уеб услугите, ние също така предоставяме набор от поддържащи IT услуги като дигитална студийна фотография, дизайн на лого (брандиране), съвременен графичен дизайн, 3D моделиране и хостинг услуги.
Waiting room - Lobby
Conference Room
Programmers Offices
Designer office

Ние наистина обичаме работа си и винаги се грижим добре за нашите клиенти. Ние отделяме голямо внимание на малките детайли и Вие ще разберете това, ако хвърлите един бърз поглед върху секцията "Нашето портфолио". Не се колебайте да се свържете с нас, за да попитате всичко, което ви интересува за нашите услуги и продукти. Ще се радваме да бъдем Вашия интернет консултант и доверен партньор по всички уеб въпроси.


С най-добри пожелания,
Икономидис Праксителис
IT Мениджър "Контакти и Уеб услуги"

354

Доволни клиенти

17

Многогодишен опит

467

Проекти

32980

Часове техническа поддръжка

Уеб дизайн - разработване

Нашият екип е специализиран в уеб програмиране и дизайн. Нашият екип има повече от 16 години опит в уеб дизайна и провеждането на електронни маркетингови кампании. Всички наши проекти са разработени с помощта на най-новите техники за адаптивен дизайн, винаги следвайки това, което търсачките искат!
Τεχνολογίες Σχεδίασης

Авторско право 2017 © i-xperts.bg

  • л. "Цар Борис ІІІ" №11, Петрич, България