Уеб проекти | проекти за електронна търговия| уеб дизайн портфолио

Последни проекти

По-долу можете да намерите най-новите ни проекти, разделени по категории.

kataskevi-istoselidon

Уеб дизайн - разработване

Модерни, добре оформени уеб страници, създадени според нуждите на клиента и с нашата основна цел за увеличаване на видимостта и авторитета на сайта.

kataskevi-eshop

Решения за електронна търговия

Разработваме платформи за електронна търговия в PrestaShop или персонализирано програмиране от 2005 г. насам. Всички електронни магазини, които създаваме са в адаптивен дизайн и SEO френдли.

marketing

Решения за електронен маркетинг

Маркетингови кампании за нашите клиенти в Google AdWords или социални медии, за да увеличат своите онлайн продажби и подобрят класирането на сайтовете си.

seo

SEO - SEM Рекламни кампании

Търсачката за оптимизация е ключът към успеха! Обърнете внимание на нашите успешни SEO и SEMO кампании за нашите клиенти.

development

Уеб общности - Приложения

Разработили сме десетки потребителски платформи, онлайн общности, приложения, софтуери, отговарящи на специалните нужди на нашите клиенти.

graphic-design-branding

Графичен дизайн - Брандиране

Клиенти, които се довериха на дългогодишния ни опит за проектирането на техния фирмен профил - брандиране. Разгледайте някои от нашите брандинг проекти.

3d-design

3D Дизайн

3D проекти, извършени в 3D Studio Max, AutoCAD и т.н. за нашите специални клиенти от нашите опитни специалисти по 3D дизайне - 3D моделиране.

photography

Фотография - Заснемане на видеоклипове с дрон

Ние имаме повече от 20 години опит в продуктовата фотография, ретуш, видео рендериране и заснемането на въздушни видеоклипове. Проверете нашите последни проекти.

filoxenia-istoselidon

Уеб хостинг

Ние хостваме уеб сайтовете на нашите клиенти в бързи специализирани сървъри в немски и гръцки центрове за данни. Ние можем да хостваме сайтове в Linux/Windows сървъри.

Авторско право 2017 © i-xperts.bg

  • л. "Цар Борис ІІІ" №11, Петрич, България