Our services

Нашите услуги

Ние предлагаме следните услуги на нашите клиенти

Уеб дизайн - разработване

Проектиране и разработване на уеб страници, на базата на модерни адаптивни техники. Ние разработваме уеб страници в WordPress или персонализирано.

Решения за електронна търговия

Ние изграждаме решения за онлайн търговия от 2005 г. насам! Разработването и промотирането на вашия Електронен магазин никога не е било по-лесно за нас.

AdWords Кампании

Ефективни онлайн реклами на уебсайта на компанията Ви или електронния Ви магазин в Google AdWords. Превърнете вашите нови посетители в нови клиенти!

SEO кампании

SEO = Оптимизация за търсачки. 3 думи, които ще Ви доведат до успех. Ние организираме SEO кампанията на Вашия сайт с професионални White Hat хакерски инструменти.

Уеб хостинг

Ние притежаваме много бързи специализирани уеб сървъри в гръцки или немски центрове за данни. Ние можем да хостваме Вашия сайт в Linux или Windows сървъри.

Маркетинг в социалните мрежи

Промотирайте Вашия сайт или Електронен магазин в социалните мрежи! Използвайте Facebook или Twitter, за да разширите Вашия онлайн бизнес активност и да спечелите повече клиенти за 2 седмици.

Надграждане на уеб страница

Все още ли имате стар уебсайт? Ние можем да обновим вашия стар уебсайт в рамките на 1 седмица и да го направим да изглежда модерен и удобен за мобилни устройства.

Графичен дизайн

Професионални маркетинг специалисти ще споделят своите знания и ще предоставят дизайнерски услуги на фирми, за да се подобри тяхното общо присъствие.

Joomla - PHP - Wordpress

Ние разработваме уеб сайтове или електронни магазини, използвайки платформи с отворен код. Можем да поддържаме вашия сайт в WordPress, PrestaShop или Joomla.

Поддръжка на уеб сайт

Ние може да поддържаме вашия сайт и да предоставим услуги по пълното му надграждане, чрез договори за поддръжка в зависимост от вашите нужди.

Брандиране - Изработка на лого

Можете да се доверите на нашите маркетингови специалисти с 20+ години опит в бизнес маркетинга, за да подобрите вашата брандинг ниша.

Електронни книги - електронни списания

Промотирайте Вашите продукти пред клиентите си с помощта на модерна - луксозна флип-бук книга, вместо със статичен PDF документ.

3D Дизайн

Професионален 3D дизайн, извършен на най-новите версии на 3D Studio Max, AutoCad и т.н. за фирми за недвижими имоти, архитекти.

Заснемане на видеоклипове с дрон - Въздушна фотография

Редактиране на въздушните видеоклипове и окончателните кадри от нашите професионални пилоти/фотографи. Направете страхотни въздушни видео клипове на вашия имот!

Разработване на модули

Нашият екип може да разработи персонализирани модули /приставки за Вашата платформа с отворен код в WordPress, Joomla или PrestaShop.

Уеб дизайн - разработване

Нашият екип е специализиран в уеб програмиране и дизайн. Нашият екип има повече от 16 години опит в уеб дизайна и провеждането на електронни маркетингови кампании. Всички наши проекти са разработени с помощта на най-новите техники за адаптивен дизайн, винаги следвайки това, което търсачките искат!
Τεχνολογίες Σχεδίασης

Авторско право 2017 © i-xperts.bg

  • л. "Цар Борис ІІІ" №11, Петрич, България