Надграждане на уеб страница

Случва се на всеки, много често, да посетите уебсайт със стар дизайн, който изглежда така, както е бил проектиран преди 10 години. Първото впечатление за посетителите е, че "компанията не се интересува и не инвестира вече в своя сайт". Така посетителите веднага губят доверието си към компанията и напускат сайта, за да намерят конкурент.
 
Вярвате или не, впечатлението от уебсайта на компанията Ви се отразява на Вашия бизнес имидж. Не се колебайте да инвестирате минимум бюджет, за да променяте - надграждате своя уебсайт, най-малко веднъж на 3-4 години. В 21-ви век Трябва да мислите за Вашия уеб сайт като инвестиция във Вашата фирма. Един модерен, добре изглеждащ уебсайт значително ще увеличи трафика и новите клиенти и също така ще повиши престижа и ще подобри имиджа на Вашия бизнес.

ПОИСКАЙ ОФЕРТА! Един семпъл дизайн, подновяване или преструктуриране Ва вашия сайт ще струва малко, но ще ви отведе далеч пред конкурентите Ви!

ЗАБЕЛЕЖКА КЪМ ПОСЕТИТЕЛИТЕ: Един сайт в днешно време се счита за остарял или с остаряла технология, ако той е но повече от 4 години.

Уеб дизайн - разработване

Нашият екип е специализиран в уеб програмиране и дизайн. Нашият екип има повече от 16 години опит в уеб дизайна и провеждането на електронни маркетингови кампании. Всички наши проекти са разработени с помощта на най-новите техники за адаптивен дизайн, винаги следвайки това, което търсачките искат!
Τεχνολογίες Σχεδίασης

Авторско право 2017 © i-xperts.bg

  • л. "Цар Борис ІІІ" №11, Петрич, България