Поддръжка на уеб сайт

В днешно време, е наистина трудно за бизнес мениджърите да намират време за поддържане актуалността на тяхната интернет страница или Електронен магазин. Когато един сайт изглежда остарял или има стари постове / продукти се считат за изоставени от собствениците им. Това наистина има негативен ефект, първо върху Google класирането, а също и върху посетителите на сайта.

За решаването на тези проблеми, ние искаме от нашите клиенти да ни поверят управлението на съдържанието на уебсайта, така че да го поддържаме актуално, чрез публикуването на нови артикули, продукти, данни на седмична база. Ние, също така, поддържаме публикациите в социалните медии, с цел да се запази висок интерес и да опитаме да се увеличат посетителите на сайта и/или поръчките

Уеб дизайн - разработване

Нашият екип е специализиран в уеб програмиране и дизайн. Нашият екип има повече от 16 години опит в уеб дизайна и провеждането на електронни маркетингови кампании. Всички наши проекти са разработени с помощта на най-новите техники за адаптивен дизайн, винаги следвайки това, което търсачките искат!
Τεχνολογίες Σχεδίασης

Авторско право 2017 © i-xperts.bg

  • л. "Цар Борис ІІІ" №11, Петрич, България