Уеб дизайн - разработване

Нашият екип има повече от <б>17 години опит в професионалния уеб дизайн - уеб разработки за малки / средни / големи предприятия или физически лица. Ние сме разработили десетки онлайн общности за електронната търговия, големи уеб портали, онлайн казина, портали за общини, онлайн общности за залагания и много други в България, Гърция, Кипър и други страни.

Ние винаги се опитваме да се следваме най-новите технологии. Ние сме придобили големи умения в уеб програмирането с множество технологии, като например Microsoft .Net технологии, Ajax - Javascript - JQuery технологии, ASP.NET, PHP, SQL програмиране, както и най-новите HTML 5 програмни езици и Flash програмиране.

Ние можем да управляваме проекти от всякакъв мащаб и да бъдем перфектния IT консултант! Можете да се свържете с нас днес, за да попитам за оферта! Ще се радваме да Ви предоставим нашите услуги!

Уеб дизайн - разработване

Нашият екип е специализиран в уеб програмиране и дизайн. Нашият екип има повече от 16 години опит в уеб дизайна и провеждането на електронни маркетингови кампании. Всички наши проекти са разработени с помощта на най-новите техники за адаптивен дизайн, винаги следвайки това, което търсачките искат!
Τεχνολογίες Σχεδίασης

Авторско право 2017 © i-xperts.bg

  • л. "Цар Борис ІІІ" №11, Петрич, България