Маркетинг в социалните мрежи

Маркетингът в социалните медии е една нова тенденция в електронния маркетинг. Социалните мрежи успяха съберат повече от 85 на сто от потребителите на интернет в целия свят. Статистически, интернет потребителите прекарват повече от 75% от времето си, сърфирайки в интернет, преглеждайки социални мрежи, блогове, форуми и общности!

Някои фирми вече се възползваха от тези възможности, започнаха да изграждат своите маркетингови планове върху социалните медии и да инвестират повече и повече в маркетингови кампании във Facebook, Twitter и YouTube.

ИМАТЕ ли уеб сайт или електронен магазин, който да искате да разпространите? Трябва да инвестирате в маркетинг в социални мрежи! Можете да имате своя собствена Facebook страница/група и да спечелите хиляди фенове само за няколко дни! Започнете да публикувате в Twitter или Google+ и накарайте хората да Ви следват и да се присъединяват към вашата страница/група на много ниска цена!!

 

Свържете се с нас, за да ви помогнем да създадете първата си кампания в социалните медии!

Уеб дизайн - разработване

Нашият екип е специализиран в уеб програмиране и дизайн. Нашият екип има повече от 16 години опит в уеб дизайна и провеждането на електронни маркетингови кампании. Всички наши проекти са разработени с помощта на най-новите техники за адаптивен дизайн, винаги следвайки това, което търсачките искат!
Τεχνολογίες Σχεδίασης

Авторско право 2017 © i-xperts.bg

  • л. "Цар Борис ІІІ" №11, Петрич, България